Proč je firemní stravování lepší než jídlo z domu?

Proč je firemní stravování lepší než jídlo z domu?

Otázka firemního stravování se neustále řeší. I když mají střední firmy anebo společnosti ve větších městech o tuto problematiku postaráno, zaměstnanci si stále donášejí jídlo z domu. Toto téma je ožehavé, protože konzumovat rybí pomazánku, vajíčka se salátem a zelňačku přímo v kanceláři není všem po chuti.

Měla by existovat pravidla?

Ne všichni si stihnou dojít v krátkém čase na oběd do restaurace a nosí si jídlo z kantýny anebo z domu rovnou do kanceláře. Pokrmy konzumují u pracovního stolu u počítače. Nelibá vůně se line po celém prostoru. V takovém prostředí nechce nikdo pracovat. Jedinou možností je firemní stravování v jídelně či v jasně vyčleněném prostoru. Lze zohlednit i kuchyňku s jídelním koutem. Nejhorší jsou pokrmy s vejci, česnekem, zelím, zrajícími sýry, cibulí a rybami.

Kde najít rozumné řešení?

Závodní stravování je klíčem k úspěchu. Pokud se vedení společnosti obrátí na firmu poskytující výrobu a distribuci hotových, minutkových i hluboko zmrazených jídel, zajistí vše potřebné. Ideálním příkladem je cateringový servis Arter, který se postará o zmiňované atributy, a navíc poskytuje prodejny potravin neboli kantýny. V tomto případě je možné počítat se 4 druhy hotových pokrmů, 3 druhy minutkových jídel, 2 variantami obložených talířů, s ovocným talířem, dvěma polévkami a točenými nápoji. Denní nabídka v restauraci je mnohem bohatší a vyhoví každému strávníkovi.

Jaké jsou další výhody?

Ve všech provozovnách je možné platit hotově, stravenkami i bezkontaktně. Společnost garantuje klientům výběr ze všech nabízených pokrmů po celou dobu výdeje. Dalším pozitivem je i to, že si strávník dopřeje porci dle svého uvážení. K dispozici jsou rovněž nejrůznější ingredience. Arter poskytuje i cateringový servis na kongresy, recepce, rauty, zahradní párty, svatební hostiny či soukromé oslavy.